Home / ZDRAVLJE / STARI NARODNI LEK PROTIV KAŠLJA – Lek za lakše iskašljavanje..(RECEPT)

STARI NARODNI LEK PROTIV KAŠLJA – Lek za lakše iskašljavanje..(RECEPT)

Kombinacija meda i crnog luka od davnina je poznata kao izuzetno efikasan prirodni lek protiv kašlja.

500

Prednost ovih prirodnih lekovitih sastojaka je što ih možete nabaviti u svako doba godine, a vrlo verovatno je da čete ih uvek imati pri ruci, u vašoj kuhinji. Takođe, kada pripremate preparate od ovih sastojaka, znate šta ste koristili od sastojaka za razliku od kupovnih sirupa ili drugih proizvoda koji neretko sadrže konzervanse, veštačke boje i mirise.

Crni luk i med za iskašljavanje – Recept:

Sastojci:

1 glavica crnog luka
2-3 kašike prirodnog meda

Priprema:

Izaberite finu i zdravu glavicu crnog luka, srednje veličine. Luk oljuštite i zasecite oštrim nožem uzduž i popreko, ali ne skroz do dna. Tako pripremljenu glavicu stavite u dublju činiju i prelijte medom.

Činiju prekrijte tacnici i ostavite na sobnoj temperaturi da prenoći. Sutradan ujutro, smesu procedite kroz gustu gazu ili cedaljku. To je doza za jedan dan.

Uzimajte po jednu kašiku sirupa na svaka dva sata, možete i češće. Sigurno ćete već nakon kratkog vremena osetiti da lakše dišete i ubrzo ćete početi da iskašljavate.

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO!

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne …