Home / IZA KULISA / ISCELITELJSKE MOĆI: TAJNA KOJU KRIJE ČISTA IZVORSKA VODA- VIDEO

ISCELITELJSKE MOĆI: TAJNA KOJU KRIJE ČISTA IZVORSKA VODA- VIDEO

Dok mnogi od nas uzaludno pokušavaju da dovedu svoje zdravlje u red svakodnevno ispijajući šake lekova, naučnici se sve više priklanjaju mišljenju da postoji mnogo efikasnije i dostupnije sredstvo. Njega može sebi da dozvoli svako. To je osnova bez koje ne bi bilo života na Zemlji. To je ono što ima svaka kuća. Voda.

Niz godina laboratorije iz čitavog sveta vrše začuđujuće eksperimente sa izmenom strukture vode. Ispostavilo se da upravo od nje zavisi koja svojstva ona kasnije prenosi živom organizmu.

Kako bi se shvatile sve finese lečenja strukturisanom vodom, doktor Ana Jakovljeva, koja već nekoliko godina uspešno leči svoje pacijente pomoću tog metoda, kaže..

„Promenljiva struktura vode mnogo je važnija od njenog nepromenjivog hemijskog sastava. Zahvaljujući tome možemo da dajemo vodi pojedina neophodna svojstva. Ni za koga nije tajna da se struktura vode menja pod dejstvom muzike, reči.

Tako prilikom programiranja klasičnom muzikom, izgovaranja molitvi, mantri, i jednostavno reči zahvalnosti molekuli vode mogu da nas leče, a psovke, reči koje vređaju i ponižavaju čoveka utiču na vodu i ona razara njegovo zdravlje.“

Neobično ali činjenica! Voda je osetljiva na ono što mislimo, a što je najvažnije što govorimo. Kada mislimo pozitivno, kada se oseća zahvalnost koja potiče od čoveka, voda je u stanju da stvara čuda i da leči čak najteže bolesti. Nisu slučajno naši preci pred svaki obrok izgovarali molitve. Osim sakralnog, u tom obredu postoji, kako se ispostavilo, i čisto praktični smisao.

Osim toga, treba imati u vidu da se mi sami najvećim delom sastojimo od vode. I naša unutrašnja voda takođe reaguje na sve naše pretpostavke, tako da naše zdravlje u velikoj meri rezultat je naših misli.

O tome je detaljno napisano u knjizi „Poslanje vode“ japanskog autora Masurua Jamota, koja je izašla 1999. godine i odmah podigla mnogo buke u naučnom svetu. U radu Jamoto pokazuje kako voda na sasvim određeni način menja strukturu pod dejstvom pojedinih čovekovih emocija.

Kao dokaz pružaju se fotografije kristala vode zamrznute odmah posle delovanja klasične muzike i reči sa pozitivnim smislom i kristala koji su „slušali“ hard rok i uvredljive reči. U prvom slučaju ispali su neobično lepi kristali pravilne forme, a u drugom izlomljeni i nestrukturisani nizovi.

Ana još objašnjava:

„Sa mojim pacijentima pre tri godine rešila sam da izvedem mali eksperiment da vidim kakav uticaj strukturisana voda može da vrši na čovekovo zdravlje. Na samom početku među učesnicima je bilo dosta sumnjičavih, što ne čudi. Kako bi se zainteresovalo što više ljudi i očigledno pokazalo da metod radi, rešila sam da izvedem mali ogled na biljkama. Kod nas su bile tri ljubičice koje su se u tom trenutku nalazile u stanju mirovanja i nisu cvetale.“

Prvu ljubičicu smo počeli da polivamo vodom koja je bila naelektrisana klasičnom muzikom, uglavnom su to bile arije Pučinijevih i Verdijevih opera, pošto sam velika poklonica italijanske opere. Drugu ljubičicu smo polivali vodom koja se kristalisala za vreme emisije o kriminalnoj situaciji na televiziji, a treću smo polivali običnom vodom.

Posle dve nedelje imali smo prve rezultate. Ljubičica broj jedan je procvetala, druga je izgubila nekoliko listova i počela da truli,a ljubičica broj tri nije pokazala nikakve posebne promene. Treća je ostala ista kao i pre eksperimenta. Posle toga mnogi moji pacijenti su se uverili da voda može da utiče na žive organizme i rešili da oprobaju metodiku na sebi. Većina je primetila značajno poboljšanje zdravstvenog stanja.

Da li može da se zameni prijem svih lekova čašom „žive“ strukturisane vode? Šta je to? Pravo čudo ili efekat placebo? Svako rešava sam čemu da veruje. Ali kada budete doručkovali, za svaki slučaj kažite vašoj vodi hvala. Probajte. Šta ako uspe?

(Glas Rusije, Web-tribune)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …