Home / IZA KULISA / NOGO OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U BELORUSIJI: LUKAŠENKO ODBIO 900 MILIONA ZA KORONU PA MU SMESTILI REVOLUCIJU- UČESTVUJU SRPSKI OTPORAŠI (VIDEO)

NOGO OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U BELORUSIJI: LUKAŠENKO ODBIO 900 MILIONA ZA KORONU PA MU SMESTILI REVOLUCIJU- UČESTVUJU SRPSKI OTPORAŠI (VIDEO)

Belorusija je bolje uređena i sa boljim standardom od Srbije. Ipak, bilo je dosta propusta kod samog Lukašenka, koji su izritirali narod.

S druge strane, protesti imaju sve odlike obojene revolucije rekao je Srđan Nogo i naglasio da je najbolje smeniti režime javno.

Narod ni ovde ni u Belorusiji neće revolucije, hoće promene sistema, a ne da budu prevareni. U sukobima opet globalisti mogu da poture svoje igrače.

Interesantno je da je Lukašenko izjavio da su mu nudili 900 miliona dolara da zaključa državu od korone i izazove takozvani italijanski scenario. On je to odbio.

U događaje u Belorusiji je uključen i Srđa Popović. On je uključen i u obojenu revoluciju koja je pokušana u SAD protiv Donalda Trampa. Opet smo na pogrešnoj strani – rekao je Nogo.

Šta je još naš sagovornik rekao o situaciji u Belorusiji i Americi, pogledajte u video prilogu.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

Check Also

GOVOR ROBERTA F. KENEDIJA JUNIORA NA PROTESTU U BERLINU: “RAZLOZI ZA OVO ŠTO SE DEŠAVA U SVETU ĆE VAS PRESTRAVITI”

U mojoj zemlji – Americi, u medijima govore da sam danas ovde došao da govorim …