Home / IZA KULISA / PAPA ĆE BITI UBIJEN U BEOGRADU?!

PAPA ĆE BITI UBIJEN U BEOGRADU?!

Legendarni Francuz prorok Nostradamus je u svom Centuriju često spominjao Srbe, koristeći reč „Sklavini“, kojom su vizantijski istoričari nazivali naš narod.

papa franjo papamobile

Strofe sa četiri stiha, to jest katrene ovog čuvenog proroka mnogi su pokušavali da dešifruju i pravilno protumače njegove vizije, koje su i dan-danas prava enigma.

Najzanimljiviji katren koji se tiče nas je broj 21, a odnosi se na tumačenje 1999. godine i NATO bombardovanja Srbije. Prema mišljenjima stručnjaka, ovaj događaj prouzrokovao je intenzivni dolazak muslimana u Evropu.

„U Jadranskom moru će se pojaviti strašna riba, sa ljudskom glavom i ribljim repom, koja će se oteti sa udice“, navodio je Nostradamus.

U ovom slučaju, „strašna riba“ su podmornice i nosači aviona, a „oteti sa udice“ simbolizuje Kosovo kao „udicu“ na koju je Srbiju najlakše upecati. Ujedno se misli na raketiranje Srbije, koje je najviše dolazilo sa NATO brodova. Što se muslimana tiče, na Kosovo se doselio ogroman broj ljudi islamske vere.

Stihom „Plač će biti veliki u celoj Sklaviniji“, Nostradamusova vizija je direktno upućena Srbiji. Protumačeno je da se odnosi na poslednju deceniju prošlog veka, što se ispostavilo kao tačno. Izbio je građanski rat u SFRJ, koji je završen bombardovanjem prvo Republike Srpske, a onda i Srbije.

Jedino što se još nije dogodilo od stvari koje je ovaj Francuz prorekao je dolazak antihrista i ubistvo pape u Beogradu.

„Rimski pravosvešteniče, čuvaj se da se ne približiš varoši koju zapljuskuju dve reke, jer ćeš tu krv propljuvati, ti i tvoji, u mesecu kad cvetaju ruže“, glase stihovi proročanstava.

nostradamus

Sasvim je jasno da je „varoš na dve reke“ Beograd (pošto je Beograd jedini evropski grad koji se nalazi na dve plovne reke), a da je u pitanju mesec maj, u prevodu, atentat na papu bio bi izvršen u našoj prestonici u proleće. Interesantno je da je papa više puta planirao da dođe u Srbiju, i to svaki put u maju.

Vatikanski hroničar: Znamo za to proročanstvo

Mikele Đanini, jedan od vatikanskih hroničara, rekao je da papa nije posećivao Srbiju iz drugih razloga, a ne zbog Nostradamusa. „Naravno da znamo za Nostradamusovo proročanstvo koje se tiče ubistva Svetog oca u Beogradu, no ovoj temi prilazimo sa dužnim oprezom“, objasnio je Đanini.

(Alo)

 

Check Also

ZAPANJUJUĆE PROROČANSTVO MILOŠEVIĆA KOJE SE OSTVARILO- SVEDOČE BOŽIDAR DELIĆ, GORAN JEVTOVIĆ I NIKOLA ŠAINOVIĆ (VIDEO)

2 oktobra 2000. godine Slobodan Milošević je održao antologijski govor koji je malo ko tada …