Home / IZA KULISA / POTEZ KOJI JE UZDRMAO ZAPAD- RUSI PRELAZE NA KONTROLU UMOVA! PUTIN TESTIRAO STRAVIČNO ORUŽJE! (VIDEO)

POTEZ KOJI JE UZDRMAO ZAPAD- RUSI PRELAZE NA KONTROLU UMOVA! PUTIN TESTIRAO STRAVIČNO ORUŽJE! (VIDEO)

Psihotronično oružje predstavlja novo oružje koje će, prema rečima naučnika, moći da kontroliše moždane ćelije. Oružje predstavlja budućnost Rusije u borbi protiv neprijatelja, ističu zvaničnici.

Novi izum Rusije, oružje koje će moći da kontroliše centralni nervni sistem, jeste takozvano „psihotronično oružje“ koje kontroliše um i pretvara ljude u „zombije“.

Ovo oružje je, kako prenosi Webtribune, testirao predsednik Rusije Vladimir Putin. Oružje koje će, prema rečima naučnika, moći da kontroliše moždane ćelije, predstavlja budućnost Rusije u borbi protiv neprijatelja.

Predsednik Rusije ističe da je novo elektromagnetno oružje veliki korak ka budućnosti i jedan od novih načina postizanja budućih političkih i strateških ciljeva.

– Ovako napredno oružje je iste jačine kao i nuklearno, samo što je mnogo praktičnije i lakše za rukovanje – objasnio je predsednik.

Anatolij Serdjukov, ruski ministar odbrane rekao je da bi konkretni predlozi o razvijanju novog oružja trebalo da budu završeni do decembra ove godine.

– Istraživanje o novom oružju je tajno sprovedeno u SAD i Rusiji, ali Rusija je prva pristupila realizaciji ovog plana – rekao je Serdjukov.

Nisko frekventni talasi koji se nalaze u novom oružju jako utiču na mozak čoveka, na psihološko stanje i na moždane ćelije. Visoke doze ovih talasa mogu da oštete unutrašnje organe, čak u nekom trenutku mogu da navedu žrtvu da izvrši i samoubistvo.

– Mi zasad jako malo znamo o ovom oružju i njegovi dugotrajni efekti još nisu istraženi. Čak i naše specijalne snage još ne koriste ovo oružje – rekao je ruski ministar odbrane.

Sergej Serik, pukovnik u penziji, tvrdio je da je bio žrtva moćnog oružja koje je bilo moćnije od oružja iz filma Matriks, kako navodi. Serik je bio ranjen pre tri godine i ne može se pouzdano tvrditi da je to oružje, tada još uvek nepoznato, bilo korišćeno.

Pogledajte video:

(Webtribune)

Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …