Home / IZA KULISA / PROF. DR MILAN BRDAR O USVOJENOM ZAKONU: ORGANI SE NE UZIMAJU OD UMRLIH- To je zlonamerna zamena teza, organi se mogu uzimati samo od živih ljudi! (VIDEO)

PROF. DR MILAN BRDAR O USVOJENOM ZAKONU: ORGANI SE NE UZIMAJU OD UMRLIH- To je zlonamerna zamena teza, organi se mogu uzimati samo od živih ljudi! (VIDEO)

Gost emisije „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na televiziji „Helm Kast“bio je prof. dr Milan Brdar. U ovom nesvakidašnjem intervjuu dočekali smo da jedan vrhunski intelektualac potpuno skine rukavice i onako, narodski rečeno iz duše, bez dlake na jeziku otvori najbitnije, a cenzurisane teme našeg vremena.

U emisiji se Milan Brdar dotakao pisma poznatog nacionalnog delatnika dr. Miše Đurkovića od pre nekoliko dana u kome je Đurković pisao o slučaju progona profesora univerziteta Branislava Filipovića i Branislava Ristivojevića koji su osuđeni zbog svog naučnog rada i javno iznesenog stava o LGBT populaciji.

Profesor Brdar odgovara na pitanje koliko smo blizu trenutka da ponovo počne da nas „guta mrak“ zbog svog javno iznesenog stava i da li je Srbija na putu ozbiljnog totalitarizma.

U emisiji je otvorena i cenzurisana tema  zakona o doniranju organa po klauzuli „pretpostavljene saglasnosti“ o čemu se ovih dana vodi skupštinska rasprava. Brdar odgovara bez dlake na jeziku i upozorava kakve nesagledive posledice i zloupotrebe su moguće kad ovaj zakon stupi na snagu.

On između ostalog kaže:

“Ne samo da je to budalaština, nego je to takođe simptom totalitarizma tipičan za zemlje kolonije. Mi smo u poziciji eksploatisanog roblja što se tiče radne snage po Karlu Marksu.

Ovo sa doniranjem organa je stepen dalje. Ovo znači da ću da te eksploatišem do kosti. Uzeću ti organe, jednostavno sam doneo zakon po kome ja to mogu u slučaju da ti zakon ne znaš i da se ne izjasniš.

Neka kriminalna grupa, jer to je kriminal, će da trguje organima u ime ove države i da uzima taj krvavi novac što je do nedavno bilo nezamislivo. Ovde je bilo do nedavno priče da je neophodna saglasnost pojedinca da bi se organi uzeli.

Dokaz da smo mi bedna kolonija zapada, pre svega američka kolonija, je što su taj stav uspeli da nam promene“.

Ovu zaista izuzetnu emisiju u kojoj se govorilo i o opasnostima koja Srbiji preti prilivom migranata sa Blikog istoka, o propasti srpske inteligencije i SANU možete pogledati ovde:

Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …