Home / IZA KULISA / PROROČANSTVO PRAVOSLAVNOG JEROMONAHA: Pola sveta zamreće u strahu od nepoznate vojne tehnologije Rusa.. Na vrh Vatikana videćete Rusku zastavu!

PROROČANSTVO PRAVOSLAVNOG JEROMONAHA: Pola sveta zamreće u strahu od nepoznate vojne tehnologije Rusa.. Na vrh Vatikana videćete Rusku zastavu!

Pred vama su delovi iz beseda oca Elpidija, grčkog jeromonaha, koji se nalazi u Africi u pravoslavnoj apostolskoj misiji. Otac Elpidije, podvižnik, sa svojom sabraćom je podigao pet sirotišta u Africi. Moli se i stara za decu bez roditelja, bolesnu i gladnu decu bez osnovnih uslova za život.

Na internet mreži su se pojavili snimci na grčkom jeziku sa besedama oca Elpidija kao i prevod na druge jezike pravoslavnih naroda. Objavljujemo najviše aktuelne besede za današnje vreme u kome živimo.

„Svetski vladari su se ujedinili i dogovorili kako će delovati da bi postavili na kolena Pravoslavne zemlje. Ali, Gospod će im te planove poremetiti.

Videćete skoro – Rusija jedna, bez saveznika i drugova, poći će kao lavina protiv cele Evrope a zahvatiće i Aziju. Čini se da je neverovatno. Ali, tako će biti. Mi ćemo se iznenaditi. Ali ne samo mi. Pola sveta zamreće u strahu od nepoznate vojne tehnologije Rusa.Na vrh Vatikana videćete Rusku zastavu. Da, Rusku zastavu !

U početku Rusija će se s Nemačkom počačkati i počeće vojni sukob. Izgledaće u početku da su Nemci u prednosti. Ali potom, milosti za Nemce neće biti.

Lucifer će pustiti sa povodca te države koje su mu se sasvim potčinile. I one će doći u pomoć Nemačkoj i okrenuće oružje k Rusiji. Glavna borba biće pored Istanbula. Ili 8 ili 10 zemalja doći će u Istanbul protiv „grabljive“ Ruske armije. Biće takva bitka i bombardovanje da će sve biti sravnjeno sa zemljom. Samo će jedan hram da stoji. Hram svete Sofije Božje. Sve će biti u skladu sa proročanstvima o Carigradu. Gospod to izmeniti neće.

Kao posledica bombardovanja, sve države koje su ustale protiv Rusije, biće užasno razrušene. Zbog toga kao i zbog prirodnih katastrofa, postradaće usevi. I doći će glad. A pošto u tim zemljama za Boga ne znaju, procvetaće kanibalizam. Da u naše preme civilizovani ljudi – kako oni govore za sebe, počeće da jedu čovečije meso.“

(Iskreno)

Check Also

„AKO SAM KRAO, TO JE BILO ZA…“ ISPLIVALO SLOBINO NIKAD VIĐENO PISMO, IZ ZATVORA JE OTKRIO SVE

Nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević lično je 2. aprila 2001. napisao istražnom sudiji Okružnog suda …