Home / IZA KULISA / SLAVKO NIKIĆ BRUTALNO ISKREN: Milo je mislio da ću ja za šaku para da prodam Srbiju i Rusiju (VIDEO)

SLAVKO NIKIĆ BRUTALNO ISKREN: Milo je mislio da ću ja za šaku para da prodam Srbiju i Rusiju (VIDEO)

slavko-nikic

Gost emisije „Intervju“ bio je pukovnik Slavko Nikić, bivši obaveštajac srpske policije i aktivni učesnik rata na Kosmetu.Tema emisije je bila Crna Gora i poziv za svedočenje u crnogorskom tužilaštvu za borbu protiv organizovanog kriminala u slučaju izmišljenog atentata Mile Đukanovića.

Ja sam normalno odbio to svedočenje jer mi nepada napamet da sarađujem sa tužilastvom koje radi u dilu sa šiptarskim tužilaštvom.Kada sam to odbio dobio sam poziv iz srpskog tužilaštva da svedočim i pristao sam onda jer srpsko tužilaštvo se neodbija,jer sam ja Srbin porekolom iz Crne Gore.

Ono što treba da zna Srpka javnost mene je prevarila Srpska tužiteljka Lidija Ignjatić i nikada me nije pozvala ali je snimak uredno predala ili prodala nekoj službi za koju radi i taj snimak mog svedočenja je osvanuo u crnogorskim medijima.

Zato upozoravam sve Srbe i koji idu po neku potvrdu ako nepotpišu moguće je da neko poput ove gospođe Lidije daju drugoj državi.

Posle toga stupaju sa šiptarskim tužilaštvom u kontakt i lično sa Hašimom Tačijem i podižu optužnicu protiv mene za ratne zločine.Postoji mogućnost da protiv svakog Srbina koji se drzne da naljuti Mila Đukanovića uz pomoć lažnih šiptarskih svedoka podigne optužnica kao što je moj slučaj.

Ja sam mislio da je Srpsko tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala ali ne oni su za organizovani kriminal jer su stali na stranu neprijatelja Srbije.
Sve specijalne jedinice vojske Srbije nama veteranima neće moći ni makarone da nam skuvaju,toliko za Aleksandra Vučića i njegove specijalce.

Bitno je da mi i dan danas preti šiptarska mafija likvidacijom jer sam dokazao da je Milo Đukanović izlažirao svoj atentat.

Ako je general Dikić kriv zašto država Srbija i javnost nemogu da čuju šta je sve to on uradio jer je njega neki bitanga Sinđelić optužio jer je on ključni svedok.

Za mene Dikić je žrtva jer je imao čin generala i stav da treba srpski postupati kada si u službi.

Bio sam optužen da sam umešan u ubistvo Zorana Đinđića ali u mojoj knjizi Zločinačko udružennje DOS lepo piše kako je pripreman atentat.

Kada Vućićevog brata udari neko palicom on to neoprašta nikome kada neko našu braću pokolje na Kosovu on je odmah spreman to da oprosti i pregovara.Ovi što sada brane Kosovo me podsećaju na mapet šou jer više od organizovanog kriminala ugrožavaju Srbiju.

Ovo je samo deo istine koju je izneo pukovnik Nikić ostale šokantne stvari o Aleksandru Vučiću i šiptarskoj mafiji,ko je bio najveći diler herojina možete pogledati u videu ispod tesksta.

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …