Home / IZA KULISA / SRPSKI ESKERTI OTKRILI ZAŠTO ĆE POČETI RAT: SAD SU VEĆ BANKROTIRALE, ALI NE SMEJU TO DA OBJAVE! (VIDEO)

SRPSKI ESKERTI OTKRILI ZAŠTO ĆE POČETI RAT: SAD SU VEĆ BANKROTIRALE, ALI NE SMEJU TO DA OBJAVE! (VIDEO)

Predstavništvo Međunarodnog evroazijskog pokreta u Srbiji organizovalo je tribinu Geo-ekonomija i nadolazeća ekonomska kriza, mogući razvoj i rasplet.

Na tribini su govorili Pukovnik, prof. dr Svetozar Radišić i ekonomski teoretičar i spoljnotrgovinski stručnjak, mr. Dragoš Vučković.

Pukovnik Radišić je govorio o trenutnoj situaciji u svetu, problemima nastalim zbog neokolonijalizma koji sprovode zapadne zemlje, bilo pojedinačno ili kroz svoje supranacionalne organizacije, o njihovoj pljački preostalih resursa. Pukovnik Radišić smatra da će u sledećem ratu, koji je neizbežan Rusija (ponovo) pobediti, a da se zapadni svet samourušava, mada to prozivodi velike žrtve i izvan zapadnog sveta.

 Magistar Vučković je govorio o ekonomskom stanju balkanskih zemalja koje su već u EU – uporedio njihovu ekonomsku situaciju sa stanjem pre i posle ulaska u EU. Takođe je govorio o velikoj ekonomskoj krizi iz 2008. godine, koja, u stvari, nikada nije ni prestala i o mogućnostima da Srbija izbegne buduće zamke MMF i Svetske banke.

Na osnovu poslovnih iskustava iz Bugarske i Belorusije, napomenuo je važnost evroazijske ideje i Evroaijskog ekonomskog saveza, za budućnost svih onih država koje svoju sudbinu ne žele da prepuste pljački Zapada.

Radišić je rekao da će zapadne zemlje napasti istok zbog resursa i da je to neizbežno. VUčković je objasnio zašto je dolar valuta bez pokrića i objasnio je da su SAD već bankrotirale ali da to ne smeju da objave.

Međunarodni evroazijski pokret će nastaviti sa organizacijom ovakvih i sličnih skupova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Check Also

NEOBORIV DOKAZ: KINA OBJAVILA SNIMAK VANZEMALJSKE BAZE NA MESECU (VIDEO)

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks …