Home / IZA KULISA / TAJNI HITLEROV PROJEKAT JE USPEO! ARIJEVSKA RASA POSTOJI, DECA IZ PROJEKTA LEBENSBORN I DALJE SU ŽIVA!

TAJNI HITLEROV PROJEKAT JE USPEO! ARIJEVSKA RASA POSTOJI, DECA IZ PROJEKTA LEBENSBORN I DALJE SU ŽIVA!

Hitlerova ideja je bila da u specijalnim domovima odgoje na stotine hiljada plave, snažne dece, kako bi do 1972. godine stvorio supernaciju koja bi brojala 120 miliona ljudi.

Osim logora smrti, druga najveća tajna nacističkog sistema bio je tzv. projekat Lebensborn. Prema rasističkim idejama filozofa Alfreda Rosenberga, tehničke detalje razradio je sam Hajnrih Himler. Plan je bio da se promeni ljudska vrsta.

Njihova ideja je bila da u specijalnim domovima odgoje stotine hiljada plave, snažne dece, kako bi do 1972. godine velika Nemačka brojala 120 miliona nadljudi. Nacističke oružane snage bi u tom kontekstu narasle na 600 SS-divizija! S tom vojnom moći, smatrali su, niko im se ne bi mogao suprotstaviti.

Ova potpuno neverovatna ideja promene ljudske vrste na celom svetu bila je možda i najluđa zamisao koju je ta ekipa, opsednuta zagonetnim kultovima, alhemijom i eugenikom, ikad osmislila.

Idealni su im bili Norvežani, ‘potomci Vikinga’.

– Nordijski čovek je najlepše ljudsko biće na svetu. I po inteligenciji i po svojoj izuzetnoj pojavi, on je superioran. Nordijac ima svetlu kosu i plave oči – kralj nad kraljevima u odnosu prema svim ostalim pripadnicima ljudske rase na Zemlji – pisao je Hans Gunter, nacistički teoretičar rase. Prema njegovim kriterijumima, idealni su bili Norvežani, „potomoci Vikinga“… Vikinzi su, prema njemu, davali idealno arijevsko potomstvo jer su imali sve tražene osobine baš kao i Nemci, pa čak i bolje. Ipak Norveška nije bila dovoljna.

Prikupljanje žena za stvaranje superarijevske rase

Prema Himlerovom planu, osnovan je specijalni tim za „rasni odabir“ koji je po okupiranim zemljama, odnosno celom svetu, trebao da skupi žene za stvaranje superarijevske rase. Agenti su se razmileli po Norveškoj, Holandiji, Belgiji, Danskoj, Francuskoj, Britaniji, Kanadi, Australiji i SAD-u.

Kad bi Vermaht ušao u te zemlje (u one u koje je uspeo da uđe), akcija bi krenula i odabrane žene bi završavale u Nemačkoj. Projekat je tamo već bio u punom zamahu. Sredinom 1936. Himler je otvorio prvi „Lebensborn“ u jednom dvorcu nadomak Minhena. Sistem je imao Domove majki i Domove dece.

Nacisti su osnovali ukupno šest specijalnih domova za decu i 17 domova za majke. Svaka Nemica koja je imala više od troje dece, dobila je „Majčinski krst“ kao odlikovanje. Bilo je to odličje ravno „Gvozdenom krstu“ koji se dodeljivao za hrabrost u Nemačkoj.

Ipak mnogi delovi eksperimenta su krenuli, za nacističke eugeničare, u pogrešnom smeru. Mnogim novorođenčadima je tokom vremena kosa tamnela. Decu koja nisu ostala plava, čekala je tužna sudbina. Gušenje gasom. Pred kraj rata, Hitler je naredio uništavanje sve Lebensbornove dece, ali ta naredba nikada nije izvršena.

Hitler hteo da istrebi svu decu

Pomahnitali gospodar Rajha, uveren u to da na svetu ima mesta samo za jedan narod, bio je uveren da Nemci zaslužuju kolektivno uništenje. Svom ministru ratne privrede, arhitekti Šperu, koga je inače obožavao, Firer je naredio da spali Nemačku.

Na sreću, Šper je imao dovoljno razuma i dovoljno hrabrosti da se suprotstavi Hitlerovoj naredbi. Istu je naredbu, iz Moskve, izdao i Staljin. On je bio plašio „žilavosti“ nemačkog naroda. Bio je uveren da će Nemci, ukoliko im se ne uništi industrija, za manje od decenije opet postati sila i opasnost za Rusiju, pa je naredio totalno uništenje, ali i to naređenje iz različitih razloga takođe nije sprovedeno u delo.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …