Home / IZA KULISA / ZNACI VELIKIH PROMENA U SVETU I OZBILJNIH ISKUŠENJA ZA LJUDSKI ROD: U RUSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI ZAMIROTOČILO 59 IKONA- PRVO JE „ZAPLAKALA“ IKONA SVETIH CARSKIH MUČENIKA, A ONDA POSTEPENO I OSTALE! (VIDEO)

ZNACI VELIKIH PROMENA U SVETU I OZBILJNIH ISKUŠENJA ZA LJUDSKI ROD: U RUSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI ZAMIROTOČILO 59 IKONA- PRVO JE „ZAPLAKALA“ IKONA SVETIH CARSKIH MUČENIKA, A ONDA POSTEPENO I OSTALE! (VIDEO)

rusija- ikone- manastir

U Čurkinskom manastiru Ruske Pravoslavne Crkve, koji se nalazi u Astrahanskoj oblasti, zamirotočilo je 59 ikona, izvestio je 9. decembra „Punkt-A“.

Javljeno je da je najpre 22. juna 2014. godine mirom bila oblivena ikona Svetih Carskih Mučenika, posle čega su postepeno „zaplakale“ i druge ikone. Trenutno u obitelji mirotoči ukupno 59 ikona. Osoblje manastira sakuplja sa ikona „suze“ i šalje ih u Kazanjsku crkvu.

Veruje se da miro pomaže vernicima da se isceljuju od raznih bolesti. „Moguće je da dolaze promene ili ozbiljna iskušenja i da Gospod na ovaj način ljude jača u veri.

Postoji takođe i mišljenje da ikone počinju da mirotoče tamo gde su ljudi izgubili veru u Boga, pa im On šalje takve znake“ – kaže monah Mitrofan.

Pogledajte video:

 

(Facebookreporter)

Check Also

ZAGONETKA 33. PARALELE- NAJVAŽNIJI BROJ MASONA: ŽARIŠTE NLO-A, UBISTVO BRAĆE KENEDI, RAJSKI VRT, ISUSOVA SMRT..

Broj 33 je najvažniji broj masona. Isus Hrist je imao 33 godine kada je umro. …