Home / U FOKUSU / BIH tone u džihad: Portal koji je predvideo ubistvo vojnika, poziva na rat u Bosni!

BIH tone u džihad: Portal koji je predvideo ubistvo vojnika, poziva na rat u Bosni!

sirija-pobunjenici-teroristi03
Bosansko-hercegovački portal Vijesti ummeta, koji podržava Islamsku državu i terorističke napade islamista, pozdravio je ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH u sarajevskom naselju Rajlovac.

U tekstu naslovljenom „Počelo je – ubijena dva vojnika BiH, a nekoliko ranjeno, hvala Allahu”, navodi se da su dva vojnika Oružanih snaga BiH ubijena, baš kao što je pre nekoliko dana ovaj portal najavio terorističke napade u BiH.

„Baš kao što smo i upozoravali i govorili, ali ta upozorenja nisu se uzela za ozbiljno, u BiH su juče ubijena dva vojnika oružanih snaga BiH”, navodi se u tekstu.

Vijesti ummeta navode da su „upozoravali da će Evropom teći krv, a posebno Bosnom i da ono što dolazi je gore i gorčije”.

„I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donela. Ubijena su dva vojnika, od kojih je jedan Srbin, pravi nevernik, a drugi Bošnjak, otpadnik od vere”, navedeno je u tekstu.

vehabije- bosna- ratnici- fanatici

Vijesti ummeta poručuje da je „ovo tek početak” prolivanja krvi u BiH i Evropi, sve dok se zastava Islamske države ne zavijori širom Evrope i šire.

Oni su pozvali muslimansku omladinu u svetu, a posebno u BiH da krenu u ubijanje nevernika i, kako su naveli, otpadnika od muslimanske vere.

„Ubijajte njihove tagutske prljave vojnike gde god možete, nedajte im mira, neka njihova prljava krv teče ulicama Bosne i Evrope”, navodi se u tekstu.

Ovaj portal nakratko je bio blokiran, ali je danas ponovo dostupan na internetu.

(Politika.rs)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …