Home / U FOKUSU / BIH tone u džihad: Portal koji je predvideo ubistvo vojnika, poziva na rat u Bosni!

BIH tone u džihad: Portal koji je predvideo ubistvo vojnika, poziva na rat u Bosni!

sirija-pobunjenici-teroristi03
Bosansko-hercegovački portal Vijesti ummeta, koji podržava Islamsku državu i terorističke napade islamista, pozdravio je ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH u sarajevskom naselju Rajlovac.

U tekstu naslovljenom „Počelo je – ubijena dva vojnika BiH, a nekoliko ranjeno, hvala Allahu”, navodi se da su dva vojnika Oružanih snaga BiH ubijena, baš kao što je pre nekoliko dana ovaj portal najavio terorističke napade u BiH.

„Baš kao što smo i upozoravali i govorili, ali ta upozorenja nisu se uzela za ozbiljno, u BiH su juče ubijena dva vojnika oružanih snaga BiH”, navodi se u tekstu.

Vijesti ummeta navode da su „upozoravali da će Evropom teći krv, a posebno Bosnom i da ono što dolazi je gore i gorčije”.

„I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donela. Ubijena su dva vojnika, od kojih je jedan Srbin, pravi nevernik, a drugi Bošnjak, otpadnik od vere”, navedeno je u tekstu.

vehabije- bosna- ratnici- fanatici

Vijesti ummeta poručuje da je „ovo tek početak” prolivanja krvi u BiH i Evropi, sve dok se zastava Islamske države ne zavijori širom Evrope i šire.

Oni su pozvali muslimansku omladinu u svetu, a posebno u BiH da krenu u ubijanje nevernika i, kako su naveli, otpadnika od muslimanske vere.

„Ubijajte njihove tagutske prljave vojnike gde god možete, nedajte im mira, neka njihova prljava krv teče ulicama Bosne i Evrope”, navodi se u tekstu.

Ovaj portal nakratko je bio blokiran, ali je danas ponovo dostupan na internetu.

(Politika.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …