Home / U FOKUSU / DA LI JE OVO POČETAK VELIKOG SUKOBA? PUTIN UPOZORIO SVET: „Sve je prevara, papa Franja nije Božji čovek…“

DA LI JE OVO POČETAK VELIKOG SUKOBA? PUTIN UPOZORIO SVET: „Sve je prevara, papa Franja nije Božji čovek…“

putin

Predsednik Putin je napao papu Franju zbog “guranja političke ideologije umesto da vodi crkvu,“ i upozorio da vođa Katoličke crkve “nije Božji čovek.“

“Papa Franja koristi svoju platformu da progura opasnu levičarsku političku ideologiju ranjivim ljudima širom sveta, ljudima koji mu veruju zbog njegovog položaja,“ rekao je Putin.

“Ako pogledate ono što on (papa) govori, jasno je da on nije Božji čovek. Bar ne hrišćanskog Boga. Ne Boga iz Biblije,“ rekao je Putin u Pomorskoj crkvi Sv. Nikole u Kronštatu, izveštavaju američki alternativni mediji.

“On sanja o svetskoj vladi i globalnom komunističkom sistemu represije.“

“Kao što smo ranije videli u komunističkim državama, ovaj sistem nije kompatibilan sa hrišćanstvom.“

Papa je postao energičniji ove godine u guranju globalističkog plana i levičarskih načela u masama. Ranije ove godine, on je pozvao na globalnu centralnu banku i finansijsku vlast, a nedavno je rekao: “Amerikancima treba da vlada svetska vlada što pre, za njihovo dobro.“

Ideja pape Franje da bi Amerikancima bilo bolje pod svetskom vladom se ne zaustavlja tu. Ovaj radikalni levičarski papa je takođe izajavio da bi Evropa trebala postati jedna zemlja pod jednom vladom.

Takođe je pozvao na politiku jednog deteta, poput Kine, za zapadne nacije, a takođe je poručio zajednici u Rimu da je postojanje ličnog odnosa sa Isusom “opasno i štetno.“

Iako je Putin hrišćanin, on nije rimokatolik, i papa nije njegov lider. Prema njegovim nedavnim izjavama, predsednik Putin čak ni ne smatra da je papa Franja hrišćanin.

Ruski predsednik retko otvoreno kritikuje strane lidere, i radije koristi diplomatiju kako bi pridobio ljude na svoju stranu. Međutim, poznati globalisti, uključujući Džordža Soroša, Džejkoba Rotšilda i Bila Gejtsa su već dobili kritike od njega, a sada im se pridružio i papa Franja.

Papa Franja pokušava da osnuje globalnu komunističku vladu. Predsednik Putin je mudro primetio njegovo lukavstvo, i prozvao ga je zbog toga. Vreme je da više svetskih lidera kažu papi da se drži svoje oblasti.

(Webtribune.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …