Home / U FOKUSU / Korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

Korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

vojni satelit amerika
Samo još korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

Molim Vas poštovani čitaoci, u sopstvenom je interesu da ovaj prilog shvatite veoma ozbiljno ma koliko Vam se činilo da se radi o fantaziji.

Ova predvidjanja su nastala na osnovi ozbiljnih već postojećih naučnih eksperimenata.

Samo još korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe.

Upravljanje voljom masa pritiskom na dugme učiniće, preko satelitskih programa, sva do sada poznata oružja neefikasnim i suvišnim a narodne mase robovima vlasnika tehnologije za nametanje programirane volje kako pojedinaca tako i masa.

Ratovanja na klasičan, do sada poznati, način više neće biti ali to ne znači da neće biti ni unesrećenih i potlačenih, robova i robovlasnika.

um- kontrola

Naprotiv biće samo te dve vrste staleža, na ovoj našoj prelepoj plavoj planeti, robova bez vlasništva nad sobstvenom voljom i robovlasnika sa svojom voljom i više ništa drugo izmedju toga.

Na jednoj strani će biti manjina koja poseduje monopol nad tehnologijom, nametanja volje masama pritiskom na dugme i na drugoj strani biće oni lišeni svake svoje volje i svake mogućnosti da se oslobode svoga ropstva odnosno vraćanja u prirodno stanje svoje volje.

Namećanjem i upravljanjem voljom, kako pojedinaca tako i masa, pritiskom na dugme, onemogućiće neprekosnovenim robovlasnicima svaki pokušaj pobune, revolucije i svake vrste neposlušnosti.

Kako pojedincima tako i masama će upravljati roboti kojih će upravljač na daljinsko upravljanje imati u svojim rukama samo najbogatija a stim i najuticajnija elita sveta koja se već sad naziva svetskom vladom iz senke.

Svi mi smo pozvani da ozbiljno shvatimo ovu opasnost po civilizaciju te da širimo ovu pretnju kako bi se na vreme zaustavio sunovrat čovečanstva.

To će biti moguće samo ukoliko uspemo da stavimo takozvanu vladu iz senke pod apsolutnu demokratsku kontrolu prije svega svesne i nepodkupljive inteligencije.

(Glas Dijaspore)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …