Home / U FOKUSU / Popović upozorava Srbe: Sve migrante iz Srbije treba deportovati i hitno izgraditi zid na granici sa Makedonijom, sprema nam se velika opasnost..

Popović upozorava Srbe: Sve migrante iz Srbije treba deportovati i hitno izgraditi zid na granici sa Makedonijom, sprema nam se velika opasnost..

popovic
Pozivam Vladu Republike Srbije da hitno donese odluku o podizanju zida na granici sa Makedonijom kako bi se zaustavio nekontrolisani priliv migranata u Srbiju.

Umesto da reaguje odlučno na upozorenja Erdogana da će otvoriti granice za tri miliona migranata, Brisel zabija glavu u pesak kao noj, pokazujući celom svetu da nema ni snage ni kapaciteta da se nosi sa narastajućom migrantskom krizom.

Zato Vlada Srbije više ne sme da se oslanja na slabu i zbunjenu EU, već mora da počne da vodi samostalnu migrantsku politiku, štiteći državni integritet i nacionalnu bezbednost Republike Srbije.
Sve učestalija ubistva, pokušaji ubistava i silovanja, koje na teritoriji naše zemlje vrše agresivni migranti, ukazuju da migranti u Srbiji postaju sve opasniji i da predstavljaju direktnu pretnju za bezbednost naših građana.

Zato zahtevam da nadležni organi preduzmu sve mere da se zaustavi nekontrolisani priliv migranata u Srbiju, kao i da svi migranti koji se trenutno nalaze u Srbiji hitno budu deportovani, kao što bi bila deportovana sva lica koja se nalaze na teritoriji naše zemlje bez odgovarajućih dokumenata.

(izjava za medije Nenada Popovića, predsednika Srpske narodne partije)

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …