Home / U FOKUSU / ŠEŠELJ UPOZORAVA NA PREDSTOJEĆU KATASTROFU: Srbiju čeka teroristički napad 28. juna, uz velike civilne žrtve!

ŠEŠELJ UPOZORAVA NA PREDSTOJEĆU KATASTROFU: Srbiju čeka teroristički napad 28. juna, uz velike civilne žrtve!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kazao je danas da će se, ako predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odbije zahteve SAD, među kojima je i zahtev za uvođenje sankcija Rusiji, u Srbiji 28. juna dogoditi teroristički napad.

seselj

Šešelj je na stranačkoj konferenciji za novinare kazao da se u Srbiji već mesecima, pod američkim rukovodstvom, priprema teroristička akcija „Orao“ koju bi trebalo da izvedu grupe raspoređene u svim regionima Srbije.

Predsednik SRS je dodao da je glavni cilj napada Beograd i da se želi veliki broj civilnih žrtava, a da će nakon toga početi i neredi u Sandžaku i u opštinama Preševo i Bujanovac.

Prema njegovim rečima, podatke o tome je dobio od „svojih saradnika“.

Šešelj je kazao da je razlog za organizovanje napada u Srbiji i nedavno u Makedoniji, negodovanje Sjedinjenih Američkih Država zbog saradnje te dve države sa Rusijom.

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost o strogo skrivanoj informaciji o operaciji  „Igl“ (The Eagle) ili „Orao“, koju pripremaju Amerikanci i koja je izrazito antisrpskog karaktera.

„Američka obaveštajna agencija, zajedno sa MOSAD-om pravi plan „Igl“ ili „Orao“ i taj plan implementira preko Tirane. Glavni obaveštajac je Majkl Baun, koji ne zna srpski jezik i zato mu je kao podrška dodeljen Naser Pacoli, rođak Bedžeta Pacolija, najbogatijeg Albanca, koji živi u Luganu.

Plan se sastoji u tome da se Albanija, kao vekovni neprijatelj pravoslavlja na Balkanu, iskoristi za izazivanje napetosti u prvoj fazi, a to je faza koja je već počela u drugoj polovini 2014. Godine i podrazumeva zapaljive političke poruke iz Tirane u odnosu na Kosovo, posebno prema Srbiji. Crna Gora je pošteđena, jer je već na pragu NATO pakta i mafijaški izdajnički režim Mila Đukanovića odrađuje sve što je potrebno za privatne transakcije novca i dragocenosti pojedincima iz vladajućih političkih struktura sa Zapada, kao i multinacionalnih kompanija.

Za glavnu metu određena je Srbija, kao centralna zemlja Balkana i potencijalna teritorija, gde bi Rusija mogla da se strateški pozicionira u odnosu na Evropu,“ izjavio je dr Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da tvorci ove operacije unazad mesec dana dozirano pritiskaju režim u Beogradu da se ubrza implementacija Briselskog sporazuma i ujedno napravi otklon prema Rusiji i spoljna politika uskladi sa politikom Brisela. Poseta premijera Vučića Tirani je isplanirana ne u Beogradu, već u Briselu, gde će mu biti stavljeno do znanja da Tirana ne može da obeća i garantuje da može kontrolisati nezadovoljstvo Albanaca na prostoru Balkana, a posebno Kosova.

(Beta, Pravda)

 

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …