Home / U FOKUSU / STRUČNJACI UPOZORAVAJU: U Evropi uskoro počinje građanski rat!

STRUČNJACI UPOZORAVAJU: U Evropi uskoro počinje građanski rat!

maska- gas- rat- hemijsko

Stručnjaci upozoravaju da će u Evropi uskoro početi građanski rat zbog miliona migranata koji svakodnevno pristižu na ovaj kontinent.

Autor i profesor na Stenfordu, DŽ. M. Dejvis, kaže da veruje da se rat može sprečiti samo „razvijanjem efikasnih anti-islamističkih političkih pokreta“ u Evropi.

Situacija u Evropi već izmiče kontroli. Austrijanci nagomilavaju oružje, dok obaveštajni analitičari upozoravaju na neizbežan teroristički napad u Velikoj Britaniji.

U međuvremenu, evropske vlasti se lome jer na desetine hiljada muslimana marširaju kroz kontinent kao vojska koja se sprema na invaziju.

Dejvis tvrdi da će, ako mejnstim političke snage ne budu uspele da se izbore sa konstantnim priticanjem muslimanskih migranata u Evropu, radikalne organizacije preuzeti na sebe odbranu Evrope.

„Oni će prkositi svojim vlastima, što bi moglo da podigne čitave države protiv vlasti. Videli smo to u komunističkoj istočnoj Evropi između 1989. i 1991. godine s jedinom razlikom što će ovoga puta biti više nasilja“, rekao je on.

Dajana Vest, autor i kolumnista, rekla je da pravi neprijatelji Evrope nisu muslimani već vlasti evropskih zemalja.

„Vlasti su odbacile svoje najosnovnije odgovornosti za očuvanje svog naroda, religije, kulture, zakona, javne bezbednosti i svega ostalog zarad „multikulturalne“ ideologije. Neverovatno je posmatrati kako oni otvoreno napuštaju suverenost radi globalističkih ciljeva. Njihov šablon, marksistički po poreklu, može se najbolje opisati kao „primorana raznolikost““, objasnila je ona.

Vestova navodi da države poput Nemačke i Švedske zapravo „svrgavaju sopstveni narod“.

Ipak, Vestova smatra da će građanski rat biti zaustavljen pošto zapadne vlasti imaju previše represivnih alata na raspolaganju.

„Ove države su pune mehanizama ucene i primoravanja“, rekla je ona. „Plašim se da će na kraju doći do kapitulacije država koje primaju sve veći broj muslimana“.

Ona veruje da su Evropljani veoma uzrujani, ali nedovoljno odlučni da reaguju. Relativna pasivnost je rezultat krvave istorije Evrope i hrišćanske religije, rekla je ona.

„U prirodi je Hrišćana i posthrišćanskih Evropljana da budu miroljubivi. Upravo zato oni ne mogu da se suoče sa novom realnošću.

Pošto niko neće da iskoristi silu kako bi se suzbila ideologija, niko neće da prizna prirodu samog problema. Isto tako je došlo do uspona komunizma i nacizma“, rekao je Dejvis. Kao rezultat svega toga, Evropi će odžvoniti zbog njenih demokratskih shvatanja.

(Webtribune.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …