Home / ZDRAVLJE / ČUDO MALENO! Svi su mislili da će umreti jer nema lobanju, a on tepa i uči hodati!

ČUDO MALENO! Svi su mislili da će umreti jer nema lobanju, a on tepa i uči hodati!

Jakon Emmett Buell rodio se bez većeg dela lobanje, lekari su roditeljima rekli kako neće dugo živeti, ali ovo maleno čudo od deteta tepa i hoda, na radost svojih roditelja!

500

Brandon i Britani Buell, roditelji malenog Jakson, oboje su vjernici i nisu se prepustili očaju kada je njihovom detetu, još u stomaku, dijagnostikovana anencefalija. Znali su kako će se mališan roditi bez dela mozga i kosti glave, ali su odlučili biti borci.

Danas maleni Jakon ima godinu dana i njegovi roditelji pokazali su celom svetu video u kome mališan ruši sve pretpostavke o ovoj bolesti.
Brandon i Britani odbili su savete lekara da pobace tada još nerođeno i bezimeno dete.

„Ko smo mi da o tome odlučujemo? Darovano nam je dete, darovana nam je nada i mi moramo biti glas toga deteta „, rekao je za Dali Mail dečakov otac Brandon.

„Bila sam utučena. Ta mi je vijest oduzela svu životnu radost koju žene osećaju dok iščekuju svoje dete „, rekla je Jakon mama Brittani.
Jakson je rođen 27. marta 2014 godine. Prve dane svog života proveo je prikopčan na aparate, u inkubatoru, na odeljenju za nedonoščad.

Niko od lekara nije očekivao da će dugo živeti. Roditeljima je rečeno kako nikada neće hodati, govoriti, kako se neće znati hraniti, da će biti gluv i slep.
Pa ipak, moderna medicina se ponekad zaista čini čudensnom. Tako su lekari u bolnici u Bostonu pronašli načina kako da mu olakšaju stanje.

Njegovi roditelji ponosni su na svaki i najmanji pomak u razvoju koji Jakson učini, ali svesni su situacije. Znaju kako već sutra malenoga mogu izgubiti. Svu svoju nadu polažu u veru, koja ih je, kako kažu, vodila kroz najgore, a sada i najlepše dane njihovih života sa Jakson.

Pogledajte video:


Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …