Home / ZDRAVLJE / ČUDO MEĐUGORJA: Dečak ozdravio od raka!

ČUDO MEĐUGORJA: Dečak ozdravio od raka!

Stephen Reilli, 11-godišnjak, vodio je bitku sa rakom kostiju više od 5 godine, ali je ozdravio samo nekoliko nedelja nakon posete Međugorju!

500

Njegova porodica se kune da je čudesno ozdravio nakon posetu religioznom selu u Hercegovini. Njegov otac Michale, iz Eirecourta, kaže: „Stephen je imao 6 godina kad mu je dijagnostikovana bolest, vrlo progresivna vrsta raka kostiju, kod njegovog desnog kolena u aprilu 2011. godine. Prošao je 8 meseci tešku terapiju, i imao je operaciju kako bi otklonio tumor.

U decembru 2012. godine, dok je prošao operaciju, počeo je da krvare, i skoro smo ga izgubili!
Tokom sledećih nedelja, njegova noga je počela oticati, i doček Nove Godine smo opet imali u gospinoj dečjoj bolnici, gde smo saznali da se rak vratio. Nakon dva danja testiranja, doktor nam je rekao da se rak proširio!

„Stephane desna noga je amputirana u januaru 2013. godine. Dve nedelje posle, doktori su pronašli još jedan tumor koji mu se pojavio, ali Michael i njegova žena nisu odustajali od nadanja, i odlučili su Stefana odvesti u Međugorje.

Michale je rekao za Connacht Tribune:

„Moja žena Nora je čekirala karte za put i mi smo tamo otišli ​​u aprilu 2013. godine. Kad smo došli tamo, nosio sam ga u mojim rukama na Brdo Ukazanja, gde je područje vrlo neprohodno i teško se za popeti do mesta gde se Gospa ukazuje.

Iduće jutro pridružio sam se grupi hodočasnika u polasku na brdo koje se zove Križevac, koje je visoko oko 500 metara, i puno je teže se popeti na njega. Ja sam imao obećanje da ako Stephan ikada preživi, da ću ga odvesti na vrh! “

Tokom penjanja, Stephen je rekao svojim roditeljima kako je video da se da se kip Gospe miče, a Michael je rekao da video nekakvu vrstu svjetlos, koja je poput velike ruke prešla preko Stephane glave!

Manje od nedelju dana nakon povratka kući, Stephane nalazi su pokazali veliki napredak. Njegovo stanje se i dalje sve više poboljšavalo, sve dok se pre 2 meseca i zvanično proglasilo: „Stephan je pobedio rak!“

Dana 30. aprila Michael i njegov sin su se vratili u Međugorju, baš kao i što je obećao onoga dana kad je bio ovde. Presrećni otac je rekao: „Ja sam na neki način obećanje svoje ispunio, jer se Stephen na Križevac popeo sa štakama, ali samo sa jednom nogom. Samo sam mu pomogao na nekim vrlo pristupačnim mestima, gde sam mu pružio ruku! “

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …