Home / ZDRAVLJE / Lekoviti spas- ZA OVAJ NAPITAK POTREBNO VAM JE 5 MINUTA: U 5 dana izgubite 5 kilograma! (RECEPT)

Lekoviti spas- ZA OVAJ NAPITAK POTREBNO VAM JE 5 MINUTA: U 5 dana izgubite 5 kilograma! (RECEPT)

napitak-dijetaKo se borite s viškom kilograma, osim što se osećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna pretnja za vaše celokupno zdravlje. Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd.

Dolaskom toplijeg vremena i visokih temperatura u svima se probudi želja za lepšim izgledom. Ako se borite sa viškom kilograma, osim što se osećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna pretnja za vaše celokupno zdravlje.

Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd. A masne naslage mogu negativno uticati na zglobove, kukove, kolena, jetru, bubrege i srce. Gubitak težine ne mora uvek biti težak jer postoje namirnice koje mogu ubrzati proces mršavljenja.

Donosimo jedan sasvim prirodan i zanimljiv recept koji će vam pomoći pri borbi s viškom kilograma.

SASTOJCI:

– 3 decilitra vode
– limun
– 60 grama peršuna

UPUTSTVA:

Nasjeckajte peršun na sitne komadiće, iscedite limun, i stavi u posudu. Zatim prelijte vodu preko njih.

KORISTITI:

Konzumirajte ovaj napitak na prazan želudac, kroz period od 5 dana. Zatim, potrebno je napraviti 10 dana pauze i ponoviti postupak ako je potrebno.

Kako deluje?

Peršun, koji je ključni sastojak u ovom receptu, deluje kao prirodni diuretik, a ispira višak tečnosti iz tela. Piće ubrzava metabolizam i podstiče proces sagorevanje masnoća. Štaviše, ono eliminiše toksine iz tela, povećava energiju i snabdeva telo sa vitaminima i mineralima, piše bestheatlhiguide.com

Check Also

DOKTOR NESTOROVIĆ UPOZORIO NA OPAKU BOLEST: TRI STVARI KLJUČNE ZA NJEN NASTANAK

Doktor Branimir Nestorović tvrdi da se nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu …