Home / ZDRAVLJE / Popravite krvnu sliku receptom kojeg će vam lekari tražiti!

Popravite krvnu sliku receptom kojeg će vam lekari tražiti!

Moja mama već duže vreme ima probleme sa krvnom slikom, nizak broj eritrocita (crvenih krvnih zrnaca), samim tim nisko gvožđe i hemoglobin u krvi.
500Sve to je nastalo kao posledica mioma (dobroćudnog tumora na materici) koji je uzrokovao gubitak krv. Nakon ispijenih sve terapijskih ciklusa preporučenih od lekara, koji su naravno imali slab učinak, dobila je recept od starije gospođe koju je srela kod lekara, a koja je isto tako imala probleme sa krvnom slikom, jer je bolovala od karcinoma debelog creva, i prošla kroz cilusa hemoterapije što joj je doslovno unišštilo krvnu sliku.

Kako je uverila mamu i efikasnost leka, ona je napravila isti, ispila i nakon ponovljenih nalaza doktorica ju je bukvalno pitala: „Čime ste popravili krvnu sliku, dajte mi recept?“ Iz tog razloga želi s vama koji imate isti problem, da podijelim ovaj recept koji je pomogao mojoj mami

recept-za-krvnu-sliku

Sastojci:

300 grama aloja vere (sveže biljke)
400 grama divke (možete nabaviti u bolje snabdevenim marketima, nekada se koristila kao zamena za kafu)
400 grama meda u saču
1/2 litra vina od kupina (kupiti u apoteci)
1/2 alkohola iz apoteke

Priprema:

Za spravljanje leka biće vam potreban stakleni galona. Sve sastojke sameljite, u to dodajte vino od kupine, alkohol i dobro izmešajte najbolje drvenom kašikom. Poklopite galona i ostavite da stoji 3 dana, uz povremeno mešanje. Posle 3 dana, uzmite sterilnu gazu iz apoteke i procedite. Dobijenu sadržaj bude tamne boje, i konzistencije gustog soka. Čuvjate u staklenoj flaši ili galona, i konzumirajte tri puta dnevno po jednu kašiku.

Nakon ispijene 1 ture proverite svoje nalaze i uvjerite se u ispravnost recepta. Mojoj mami je pomogao, nadam se da će i vama.

Lek se preporučuje svima koji imaju lošu krvnu sliku kao posledicu nekog malignog oboljenja, anemija usled iskrvarenja, bubrežnih bolesnika, vegetarijanaca i drugih uzroka malokrvnosti.

Ovaj lek možete piti koliko god želite, u preporučenoj dnevnoj dozi, a jedini nus efekat je neverovatno popravljanje krvne slike kojoj ste težili.

Dodatne informacije:

Anemija predstavlja smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca, koncentracije hemoglobina i mase eritrocite. Smatra se da 10% ljudske populacije boluje od anemije. U crvenim krvnim zrnaca se nalazi hemoglonim, za koji se vezuje kiseonik, pretvara se u oksihemoglobin i donosi kiseonik do svih delova tela u našem organizmu (mozga, srca, mišića …)

Simptomi anemije

Simptomi anemije zavise od nekoliko faktora, u prvom redu starosti bolesnika, brzini nastanka anemije i opštem stanju bolesnika. Blaga anemija obično ne daje nikakve simptome osim opšte slabosti, malaksalosti i nepodnošenja težeg fizičkog napora. Srednja do teška anemija uzrokuje simptome kao što su glavobolje, smanjeni apetit, bledilo kože, izrazita slabost i malaksalost, nepodnošenje normalnih fizičkih napora, lupanje srca, omaglice i tzv. listanje noktiju (krhki i slabi nokti).

Posledice neprepoznate i nelečene anemije

Posledice anemije koje nisu odmah uočljive i koje se ne povezuju s anemijom kad se eventualno i primete, su blagi zaostatak u motornom razvoju, promene na psihičkom planu u vidu hiperaktivnosti, nezadovoljstva i smetnji ponašanja, a na inetektualnom planu u vidu slabijih rezultata na testovima inteligencije u odnosu na decu iste dobi koja nisu anemična. Nije sasvim sigurno je li oporavak tih funkcija moguć u potpunosti i nakon izlečenja anemije.

(Lijekizprirode.com)

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO!

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne …