Home / ZDRAVLJE / Uklonite bradavice pomoću belog luka na potpuno bezbolan način!

Uklonite bradavice pomoću belog luka na potpuno bezbolan način!

One male iritantne bradavice koje se uglavnom stvaraju na prstima i po dlanovima mogu predstavljati veliki problem posebno kad su u pitanju deca. Ukloniti ih možete na potpuno bezbedan i bezbolan način i to pomoću čudotvornog belog luka.

beli luk

Bradavice su i dan danas poprilična misterija za većinu ljudi i obično mislimo kako se stvaraju bez ikakvog razloga. Preparati koje obično koristimo za uklanjanje bradavica sadrže i hemikalije koje mogu biti štetne za kožu i zato mi za vas imamo potpuno prirodan tretman za uklanjanje bradavica.

Tretman belim lukom protiv bradavica

Za početak pažljivo i detaljno operite ruke antibakterijskim sapunom, a ukoliko na rukama imate posekotine ili ogrebotine prekrijte ih flasterima jer su virusne bradavice zarazne.

Očistite jedan čen belog luka i presecite ga na pola, uzdužno.

Prerezanom stranom belog luka premazujte bradavice i potrudite se da istisnete što više soka iz belog luka, a isto tako pripazite da ne zahvatate puno zdrave kože. Trljajte bradavice belim lukom 90 sekundi.

Nakon toga, očistite novi čen belog luka, presecite ga i postavite direktno na bradavicu pa umotajte zavojem i ostavite tako preko noći. Postupak ponavljajte svako veče dok bradavica ne pocrni i otpadne.

Savet: Miris belog luka ćete iz ruku isprati tako što ćete ruke oprati i protrljati o nerđajući čelik (sudoperu)

Autor: Nina Topić

(Lifepressmagazin)

 

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …