Home / ZDRAVLJE / Uz ovu dijetu ćete za sedam dana smršati pet kilograma..

Uz ovu dijetu ćete za sedam dana smršati pet kilograma..

500

Istraživanja su pokazala da su samo dvije banane dnevno dovoljne za 90-minutni trening. Ukoliko ste i vi ljubitelj banana, ova dijeta će vam verovatno prijati, a najbolje od svega je što zaista nećete osećati glad.

Uz ovu dijetu ćete za sedam dana smršati pet kilograma

Doručak

Pojedite samo bananu. Ukoliko budete gladni i nakon 15 minuta, slobodno pojedite još jednu. Ne bi trebalo da jedete drugo voće za doručak, ali ako mislite da vam banana neće biti dovoljno, možete pojesti i 2-3 kašike kuvanog pirinča. Jedite samo zrele banane, piše Source.

Ručak i večera

Večerajte najkasnije do osam sati uveče, mada bi bilo idealno da jedete do 18 časova. Što se tiče namirnica za ručak i večeru, niste ograničenei izborom i možete jesti ono što bi i inače jeli. Međutim, trudite se da porcije budu manje, kao i da izbegavate deserte.

Voda

Tokom dijete jedina tečnost koja vam je dozvoljena je isključivo voda, mineralna ili obična. Trudite se da voda koju konzumirate bude sobne temperature.

Užina

Oko tri sata posle podne možete pojesti Dve kockice crne čokolade ili niskokalorični kolačić. Krofne, sladoled, čips i slične grickalice nisu dozvoljene.

Rano u krevet

Trudite se da odete na spavanje najkasnije do ponoći.

Vežba

Tokom ove dijete nije neophodno vežbati, ali ukoliko želite, napred. Ipak trudite se da što više pešačite.

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …